Stole My Heart - Kapitel 14

Harry kysste mig mer och mer lekfullt och jag gjorde detsamma tillbaka.
Jag satt mig i gränsle över honom och fortsatte vårt lekfulla kyssande. Han smekte min rygg först över linnet och började sedan smeka min rygg under det. Efter en kort stund började han dra av mig mitt linne och började sedan knäppa upp mina shorts. Jag gjorde detsamma på honom och nu hade vi båda bara underkläder på oss. Efter bara några minuter låg vi båda nakna under mitt täcke. Jag satt gränsle över honom och kysste honom medan jag lekte med hans hår.




Jag vred på mig och öppnade ögonen och såg att det hade blivit mörkt ute. Harry var inte kvar men han hade lämnat en lapp på nattduksbordet.
" Ville inte väcka dig. Tack för en underbar dag ;)  Älskar dig grymt mycket! ♥ / Harry"

Jag log och lät lappen ligga kvar medan jag gick upp ur sängen och satte på mig några myskläder. Klockan var halv 10, mamma och pappa skulle komma hem runt 11.
Jag gick ner i vardagsrummet och satte mig framför teven och kollade på Top Model som gick på mtv. Jag skickade iväg ett sms till Harry:
" Förlåt för jag somnade!! Tack själv ;) Älskar dig mer ♥"

Bara efter en minut fick jag ett svar.
" Haha, de kan ju inte du hjälpa! Vi hörs. Love you babe ♥ "

Jag låste min mobil och gick ut i köket för att ta något att äta. Fick bli en mini-pizza som jag värmde i mickron. Precis när jag slog mig ner i soffan med min tallrik i knät darrade soffan till av att Harry ringde. Jag ställde ner tallriken på bordet och svarade.
- Hej, sa jag och log för mig själv.

- Hej! Du, jag kom på en sak... började han säga i andra sidan av luren.

- Vadå?

- Kan inte du sova hos mig inatt? Louis sover hos någon av sina barndomsvänner..

- Jo visst! Jag ska bara packa, kommer sen!

- Okej, bra. Ska jag hämta dig om 15 minuter?

- Aa tack! puss

- Okej, Puss!


Efter att vi hade lagt på åt jag snabbt upp min pizza och gick sedan upp på mitt rum för att packa lite saker jag behövde ha med mig.
När jag packat ner allt jag skulle ha med mig i en väska bytte jag om till jeans och en stor slapp tröja. Jag borstade igenom mitt hår lite fort och slog en snabb blick i spegeln innan jag gick ner mot hallen.  Jag drog upp min mobil och letade upp Mami bland alla mina kontakter och tryckte sedan på den gröna luren. Hon svarade efter bara några få toner.
- Hej älskling! Hur har du det? Vi ska snart åka hem.

- Hej, jag har de bra. Harry har varit här hela dagen.

- Jaha, vad kul.

- Men jag skulle bara säga att jag åker hem till honom och sover där. Han var ensam hemma..

- Okej, vi hörs i morgon! Puss på dig.

- Mmm, puss.

Innan jag låste min mobil igen kollade jag på den lilla digitala klockan uppe i hörnet och såg att de hade gått exakt en kvart nu. Jag satte på mig min jacka och mina converse och gick sedan ut genom dörren och låste efter mig.
Det första jag såg när jag kom ut var Harry som stod lutad mot sin svarta Range Rover. Oh my god, han är verkligen den snyggaste i hela jävla världen.

- Hej älskling, sa han och log mot mig samtidigt som han gick emot mig.

- Heej, svara jag och gick mot honom.

Vi möttes halvvägs. Han tog tag runt mina höfter och kysste mig. Han läppar är de underbaraste i världen. Mjuka, lena.. bäst på att kyssas.
- Fyfan vad jag älskar dig. sa han mellan vi kysstes.
- Älskar dig med. sa jag.
Efter en liten stund avslutade vi kyssandet och hoppade in i bilen och åkte mot lägenheten istället. Hela vägen dit höll vi varandra i handen. Efter cirka 10 minuter stannade vi nedanför lägenheten.
När vi kom in i lägenheten hade Harry skruvat ner till "mysbelysning". Vi bestämde oss för att se på en film som Louis hade hyrt dagen innan.
- Harry, är det okej om jag går och lägger mig? frågade jag och gäspade efter att vi hade sett cirka halva filmen.

- Visst, jag går och hämtar en extra kudde. Toaletten är där. sa han och pekade på en vit dörr en bit bort.

- Okej, tack. sa jag och log mot honom och gick sedan in på toaletten med min väska.

Jag satte på mig min pyjamas, borstade tänderna och tvättade bort mitt smink. Plötsligt såg jag i spegeln att dörren till toaletten öppnades bakom mig och Harry kom in. Jag kollade på honom i spegeln och log medan han gick emot mig.
Han tog tag runt min midja och kysste mig lätt i nacken. Jag vände mig om och mötte hans härliga läppar i en varm, djup och mjuk kyss. Våra tungor lekte med varann. Han lyfte upp mig och satte mig på handfatsbänken och fortsatte kyssa mig. Vildare och vildare. Han skruvade ner ljuset så det blev ganska mörkt och fortsatte sedan snabbt att kyssa mig.
Han drog av mig min tröja så jag bara satt i jeans och bh. Efter en liten stund hade vi båda bara underkläder på oss. Han bar ner mig från bänken och fortsatte kyssa mig på väg in till hans sovrum. Han la ner mig på sängen och kysste mig från min mage upp till munnen. Jag besvarade hans underbara kyssar samtidigt som jag lekte med hans bruna, krulliga hår mellan mina fingrar.
Vi rullade runt i hans säng samtidigt som vi kysste varann. Efter en liten stund låg jag uppe på honom under täcket. Jag knäppte upp min bh.
Han kysste min hals samtidigt som han lirkade av mig mina trosor. Jag drog av honom hans kalsonger och nu låg vi båda två nakna. Våra nakna kroppar mot varann. Gud vad jag älskar honom.
Han drog på sig en kondom som låg i en utav lådorna i nattduksbordet. Han gled långsamt och försiktigt in i mig samtidigt som vi kysstes. 

MINST 5 KOMMENTARER FÖR NÄSTA KAPITEL! :) Hann inte lägga in några bilder, men hoppas det var okej ändå!


-----------


Tilda om Stole My Heart - Kapitel 13:
Det var bara! Jag tycker att du behöver uppdatera mera annars glömmer man bort hela novellen och man orkar inte börja om... Men det var bra! :)

12 Februari, 10:15
Tack! Det är bara det att jag får ju betyg i år och har sjukt mycket plugg hela tiden så har
inte så mycket tid till att skriva... men jag försöker verkligen! :)

ONE DIRECTION PÅ ARLANDA

Vilka var och "mötte" grabbarna när dom landade idag på Arlanda? Visst var det kaos?! Fyfan vad ledsen jag blev när vakterna sa att killarna skulle komma ut från sin bil igen om alla lugnade ner sig, men kändes som om bara jag och min kompis var dom som lugnade ner oss då...(Det var säkert fler men kändes som de.) aja, fick iallafall se en lite skymt utav dom. NågOn som är/var på deras spelning i lägenheten ikväll?! Berätta isånafall! :D

Killarna kommer på måndag!!!

NÅGON SOM VET VILKEN TID DOM LANDAR PÅ ARLANDA?! :D

Stole My Heart - Kapitel 13

- Hänger ni med till studion efter maten? frågade Harry och log mot mig och Madison.
Madison kollade på mig och log frågande mot mig.
- Sure, svarade jag och log mot killarna.
Vi åt upp vår mat medans vi snackade om sjukt mycket olika saker och skrattade i massor, mest åt Louis konstiga skämt och kommentarer.
- Alla klara? frågade Louis när alla hade ätit och druckit upp.
- Yes, svarade alla.
- Bra, notan tack. sa Louis och log mot en kille i trettioårsåldern som jobbade på resturangen.
När vi hade betalat för vår mat började vi gå mot studion där dom andra killarna var.
3 veckor senare

Sommarlovet hade börjat gå riktigt fort nu. Madison hade redan åkt hem efter att ha varit här i två veckor. Vi hade hunnit göra massa olika saker, träffa killarna massor, grillade på kvällarna, sola, bada, gå på bio, yeah you name it, massa olika saker. Efter att Madison hade åkt hem hade jag börjat träffa Harry själv och vi kom överens redan för nästan en vecka sen om att vi från och med nu var ett par.
Jag hoppade till av att min mobil plingade högt till medan jag låg i min säng och läste. När jag låste upp min mobil såg jag att det stod att det var från Harry och det spred sig snabbt ett leende på mina läppar.
"Hej, träffas i morron? Saknar dig redan..♥"

Jag läste det mer än en gång. Awww, han saknade mig. Även om vi träffade igår.
Jag skrev snabbt ett svar tillbaka.
"Hej! Du kan komma hit om du vill, mamma och pappa ska vara borta hela dagen och sen bort på middag på kvällen. :) miss u 2 ♥ "
Jag bestämde mig för att släcka lampan, sluta läsa för ikväll och messa med Harry istället. Efter cirka fem minuter fick jag ett svar.
" Härligt! :) Kan jag komma vid 12 tiden? ♥ "

" Det blir awesome, vi hörs. Älskar dig ♥ "


" De gör vi. Älskar dig med! ♥ "

Jag läste om smset flera gånger och log för mig själv och stängde sedan av min mobil, la den på nattduksbordet och lät sedan tunga ögonlock glida ner och somnade efter bara några sekunder.
- Amanda, jag och pappa åker nu.

Det var mamma. Jag öppnade sakta mina ögon och kisade mot henne.
- Okej, vad är klockan? frågade jag och slöt mina ögon igen.

- Kvart i tolv.

- Okej.

Oh my god, vad sa du?! Kvart i tolv?! Shit Harry skulle ju komma om en kvart! Jag flög upp ur sängen, sa hejdå till mamma och pappa och sprang sedan snabbt in i duschen och tog en snabb dusch.
När jag kom in i mitt sovrum sen igen slog jag en snabb blick mot klockan på mitt nattduksbord och såg att den var fem i. Jag öppnade min garderob och valde snabbt något jag kunde ha på mig. De fick bli ett par slitna jeansshorts och ett slappt, svart linne. Jag drog på mig kläderna och sprang sedan in på badrummet och borstade igenom mitt hår och sminkade mig lite slarvig och lätt.
Precis när jag öppnade kylskåpet för att ta något att äta innan Harry skulle komma, plingade det på dörren.
- Heej, sa han och log sitt underbara leende mot mig när jag öppnade dörren.
- Hej kom in, sa jag och log tillbaka.
Han gav mig en lång varm kyss innan han fortsatte in i hallen.
- Är du hungrig eller nått? frågade jag när vi kom in i köket.
- Nej, men tack ändå. Käkade precis brunch med boysen. svarade han och slog sig ner på en utav köksstolarna medan jag tog fram frukost till mig själv.
- Vad ska vi göra idag då? frågade jag och log lite mot Harry och bet av en bit av min ostmacka.
- Du får bestämma..! svarade han.
- Vi kan väl typ hyra film och kolla på ikväll?
- Sure.
- Men vad ska vi göra nu då? frågade jag och log mot honom.
Vi satt och fundera en stund men bestämde oss sedan för att åka och shoppa eftersom Harry behövde nya skor och jag behövde köpa någon sommarklänning eller något liknande eftersom jag knappt hade någon klänning.
Efter att jag hade ätit upp plockade vi undan tillsammans och tog sedan Harrys bil som han körde hit med, till filmaffären. Vi gick runt rätt länge men bestämde oss sedan för tre filmer som verkade bra. En skräck och en romantisk komedi. Vi betalade för filmerna och godiset vi plockade ihop och tog sedan bilen till shoppingcentret som låg cirka en kvart bort.
3 timmar senare

Efter att vi hade shoppat i nästan tre timmar och även käkat lunch var vi nöjda med våra köp och åka hem. Harry hade köpt ett par skor och två t-shirts och jag hade köpt en vit, blommig klänning och en svart jumpsuit med långa ben som var dö-snygg!
När vi kom hem började klockan närma sig fyra. Vi satte oss helt utmattade i soffan och bara snackade i någon timme och bestämde oss sedan för att lägga oss i min säng och kolla på film där.
Vi hällde upp godiset i en skål och tog med oss varsit glas med läsk.
När vi låg bredvid varann i min säng och filmen hade startat kände jag hur Harry la sin arm om mig och jag kröp lite närmre hans stora, varma kropp. Han pussade mig på huvudet. Jag tittade upp på honom och log lite generat mot honom. Han kysste mig på munnen och jag besvarade hans mjuka och varma kyss. Våra tungor möttes och lekte med varann. Han vände sig om så han log mer mot mig och reste sig lite upp så han tyngde på sin högra arm, samtidigt som vi kysstes. Harry kysste mig mer och mer lekfullt och jag gjorde detsamma tillbaka.
Jag satt mig i gränsle över honom och fortsatte vårt lekfulla kyssande. Han smekte min rygg först över linnet och började sedan smeka min rygg under det. Efter en kort stund började han dra av mig mitt linne och började sedan knäppa upp mina shorts. Jag gjorde detsamma på honom och nu hade vi båda bara underkläder på oss. Efter bara några minuter låg vi båda nakna under mitt täcke. Jag satt gränsle över honom och kysste honom medan jag lekte med hans hår.

Haha ohlala! ;) Kommentera



STOLE MY HEART - KAPITEL 12

Precis när jag la upp den sista färdiggräddade pannkakan på en tallrik kom Madison ut nyduschad och påklädd i käket.
- Gud vad gott det luktar! sa hon och slog sig ner på en stol runt matbordet.
- Hoppas det smakar gott också bara.. sa jag och log mot henne och hällde över lite sirap över pannkakorna.
Jag hade redan dukat på bordet så jag drog bara ut juicepaketet ut ur kylskåpet och joinade sedan Madison vid matbordet.
- Gud vad gott det var! Det var jättelängesen jag åt såna här! sa Madison efter att hon hade svalt den första tuggan.
- Haha, visst är det gott?! sa jag och stoppade in en till bit i munnen och njöt.
- Ohja!
Efter att vi hade ätit upp pannkakorna städade vi undan efter oss och gick sedan in på badrummet och fixade vårt hår och sminkade oss osv. Jag hjälpte Madison och flätade hennes långa blonda hår och satte upp mitt eget i en slarvig bulle på huvudet. När klockan var runt kvart över tolv var vi helt klara och började gå mot Milkshake City där vi skulle träffa Louis och Harry halv ett.



När vi kom fram till Milkshake City gick vi in genom den rosa dörren och kollade runt och såg att killarna inte hade kommit än. Vi satte oss ner i varsin fåtölj mittemot varandra.
- Vad är klockan? frågade Madison och log mot mig.
Jag drog upp min mobil ur min väska och låste upp den för att se vad klockan var.
- Fem över halv ett. svarade jag och log tillbaka mot henne.
Mitt i allt när vi satt och snacka om planerna inför resten av sommarlovet så avbröts vårt samtal av att plingan över dörren plingade till och Harry och Louis kom in.
- Hi girls! sa dom och gick emot oss.
- Hej, sa jag och Madison i kör.
Vi reste oss upp ur fåtöljerna och gav både Harry och Louis en varsin kram och gick sedan fram till disken för att beställa en varsin milkshake.
- Jag bjuder! sa Harry när jag började rota i min väska efter min plånbok.
- Nej! Jag bjuder! sa jag och log mot honom.
- Nej, sluta nu. Jag bjuder, sa han och tog min plånbok ur mina händer och la ner den i min väska igen.
- Jaja..
Vi beställde varsin milkshake och gick sedan och satte oss runt ett bord för fyra personer lite längre bak inne på "cafét".
- Så, vart tog ni två vägen igårkväll? frågade Louis och log lite lurit mot mig och Harry.
- In i stugan..... Det var så kallt.. svarade Harry och kollade ner i sin milkshake och blandade lite i den med sitt sugrör.
- Och vad gjorde ni där inne då? frågade han igen.
Han fattade att det hade hänt något efter att vi gick in i stugan igen.

- Dom kysstes. sa Madison snabbt till svar.
Varför var hon tvungen att säga de just är och nu? Nu fattar ju Harry att jag berättade för Madison, tänk om han är sur... Jag gav henne en sur blick och sippade sedan lite på min milkshake.
- Ohlala, sa Louis och ryckte på ögonbrynen.
Efter några sekunders pinsam tystnad frågade Louis om vi skulle gå och äta lunch på ett thaiställe som dom tyckte var bra. Och självklart tackade vi ja. Vi slängde våra tomma milkshake-muggar, gick ut från "cafét", tackade Harry för milkshaksen och började sedan gå mot thaistället där vi skulle äta lunch.
På vägen dit lyckades Louis få bort upp den pinsamma stämningen igen. Vi snackade allihopa om allt mellan himmel och jord, nästa gång vi skulle träffas, om sommarlovet, deras spelningar och nästa tour i USA.
- Här är det! sa Louis och stannade hastigt upp mitt i vårt promenerande utanför en thairesturang som såg hur trevlig ut som helst.
Vi följde med efter Louis in på resturangen och fick ett bord för fyra i ett hörn vid fönstret. Som tur var så var det bara vi fyra och fem till inne på resturangen. Vi fick varsin meny och började sedan läsa och leta efter vad vi ville ha och äta. Jag bestämde mig för en nudelrätt med kyckling och grönsaker. Harry och Madison tog samma som mig fast med biffkött istället för kyckling och Louis tog någon slags thaisoppa med kyckling och massa annat.
- Hänger ni med till studion efter maten? frågade Harry och log mot mig och Madison.
Madison kollade på mig och log frågande mot mig.
- Sure, svarade jag och log mot killarna.
Vi åt upp vår mat medans vi snackade om sjukt mycket olika saker och skrattade i massor, mest åt Louis konstiga skämt och kommentarer.
- Alla klara? frågade Louis när alla hade ätit och druckit upp.
- Yes, svarade alla.
- Bra, notan tack. sa Louis och log mot en kille i trettioårsåldern som jobbade på resturangen.
När vi hade betalat för vår mat började vi gå mot studion där dom andra killarna var.

Asså är så sjukt ledsen för att jag knappt uppdaterar men det är så j**la mycket med skolan just nu.. -.- Förlåt, men hoppas ni förstå.. Kommentera vad ni tyckte om det osv även om det var kort och inte så händelserikt! ;)

RSS 2.0